Brugermenu
Brugernavn

Adgangskode

IPC-ERFA.dk


Søg

Søg i ...

Søgeord

OpslagVelkommen til debatten

Skrevet af den 06/07-2006 17:20 i Om IPC-ERFA.dk
Hej, og velkommen til IPC-ERFA gruppens nu opdaterede forum.

Jeg er sidens fungerende udvikler, og dette er sidens første forumemne. :)

Som I kan se er der en svar-knap under kommentarerne, som gerne ses anvendt hvis den kommentar man selv har i sinde at skrive omhandler, udvider eller sætter spørgsmålstegn ved den information første kommentar har at byde på. Derudover er der også en rediger-knap i de første 10 minutter af indlæggets eksistens til indlæggets ejer og administratorer.

Som I sikkert også har lagt mærke til er der en såkaldt "toolbox" at finde umiddelbart under tekstfeltet der skrives i, som kan bruges til at formatere teksten ved markering;

Fed ([ fed]tekststump[/fed])
Kursiv
Understreget
Link - der åbnes en boks hvori lokationen skal skrives

Det er også muligt som gæst at skrive kommentarer, hvilket selvfølgelig øger risikoen for upassende indlæg. Ikke desto mindre vil sidens administratorer gøre hvad de kan for at rydde op i debatten og i værste tilfælde blokere brugere fra at se siden (bruges dog kun på spamrobotter o.l.)

Når der modtages svar på en kommentar ser modtagende bruger en stigning af tallet i parantesen til højre for "NYE DEBATSVAR" (hvis vedkommende vel at mærke har oprettet en brugerprofil), hvilket er endnu en årsag til hhv. at oprette en bruger og benytte svar-knappen på kommentarene.

Hvis der er spørgsmål vedrørende brug af forum bedes i skrive dem her. Hvis I finder en fejl bedes I rapportere dem i kategorien "Fejlrapportering" i forum.
Antal kommentarer: 1 | Skjul/vis debat
Antal kommentarer: 1 | Skjul/vis debat

Deltag i debattenOpret ny bruger for at deltage i debatten!

Seneste emner